Американската телевизионна компания HBO отново е започнала да разработва предисторията на сериала

...
Американската телевизионна компания HBO отново е започнала да разработва предисторията на сериала
Коментари Харесай

HBO са подновили работа по предисторията на „Игра на тронове“ за Егон Таргариен

Американската телевизионна компания HBO отново е почнала да създава предисторията на сериала „ Игра на тронове “, която ще се споделя Aegon`s Conquest („ Завоеванието на Егон “). Това заяви списание „ Холивуд рипортър “, базирайки се на неназован източник.
Прочетете още
Според него сюжетът на новия план ще бъде отдаден на историята на завладяването на Вестерос от Егон Таргариен, както и на неговите съпруги-сестри Ренис и Висения, и на техните дракони. Поредицата ще покаже събития, водещи до тези, изобразени в първата предистория на „ Игра на тронове “ от 2022 година „ Домът на дракона “ (House of the Dragon). Според източника в създаването на плана е взел участие известният сценарист Матсън Томлин, прочут с работата си по филмите „ Батман “ (2022) и „ Батман 2 “ (2025).

Засега HBO отказва да разяснява тази информация.

През май 2022 година американският публицист Джордж Р. Р. Мартин, създателят на фентъзи книгите, върху които е основана филмовата галактика на „ Игра на тронове “, разгласи, че работата по основаването на предистория, разказваща историята на Егон Таргариен, е спряна заради стачката на сценаристите в Холивуд.

Премиерата на първия сезон на „ Игра на тронове “ се състоя на 17 април 2011 година Оттогава тази кино сага се трансформира в един от най-скъпите и известни планове в историята на американската телевизия, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР